www.ieeexplore.ieee.org
www.acm.org
www.link.springer.com
www.wiley.com
www.sciencedirect.com
www.acs.org
www.aiaa.org
www.aip.org
www.ajpe.org
www.aps.org
www.ascelibrary.org
www.asm.org
www.asme.org
فروش، نوعی کمک به دیگران است برای ارتقای کیفیت کار و زندگی آنها.
در سال های اخیر، فروش تغییرات شگرفی داشته. رقابت ها، فوق العاده شدیدتر و فروشنده ها خیلی بیشتر شده اند. آنهایی که می خواهند مشتری بیشتری جذب کنند، باید هوش و شخصیت برتری داشته باشند و حتی نوع لباس پوشیدن، صحبت کردن و راه رفتنشان هم اهمیت پیدا می کند.
رقابت در فروش، مثل رقابت در مسابقات ورزشی است که اگر دایم آموزش نبینید و تمرین نکنید، رقبا از شما جلو می زنند. اگر به طور دایم بهتر نشوید، حتماً بدتر می شوید و می روید در جمع همان۸۰ درصد پایینی. (روانشناسی فروش برایان تریسی)
۱- شناخت گروه هدف
مشتریان شما واقعاً چه کسانی هستند؟ کجایی اند؟ چند ساله اند؟ میانگین در آمدشان چقدر است؟ میانگین تحصیلاتشان چطور؟ هرچه اطلاعات شما درباره مشتری ها یا گروه هدفتان دقیق تر باشد، مشتری هایتان را بهتر می توانید انتخاب کنید. آن وقت به جای اینکه مسلسل بردارید و شروع کنید به رگبار بستن، کافی است یک تیر و کمان بردارید و با دقت تیر بیاندازید.
اینترنت در آغاز پیدایش اهداف خاص نظامی را دنبال مینمود و تنها عده محدودی از امکانات و منابع آن بهرهمند بودند. با آشکار شدن مزایای آن در سایر زمینهها نظیر امور علمی و تجاری، بتدریج کاربرد این رسانه در تحقیقات دانشگاهی و بعدها در امور بازرگانی افزایش یافت و بدین ترتیب، عمومیت اینترنت تغییرات زیادی را در عرصههای مختلف کار و زندگی ایجاد نمود. از آنجا که یکی از مزایای اساسی اینترنت فراهم نمودن امکان مبادله سریع و رایگان اطلاعات بین کاربران در هر نقطهای از دنیا است، براین اساس شیوههایی که اطلاعات در بین افراد جریان پیدا میکند در اثر ظهور این رسانه بیشترین تغییرات را داشتهاند. در این بین بازاریابی از جمله رشتههایی است که بیشترین تاثیرات را از این رسانه در نتیجه افزایش کاربرد آن در امور تجاری، پذیرفته است، چرا که رشته بازاریابی در واقع هنر بکارگیری جریان اطلاعات[۱] میباشد.
تغییرات فراوانی که در آمیخته بازاریابی سنتی بوجود آمده است شامل ظهور شیوههای جدید ترفیع کالاها و خدمات، روشهای مختلف اجرای تحقیقات بازاریابی، کانالهای توزیع الکترونیکی و شیوههای جدید قیمتگذاری منطبق با ویژگیهای منحصر بفرد اینترنت، همگی گواهی بر تاثیرات شگرف این رسانه بر بازاریابی میباشند. در این بین، بازاریابی ویروسی یکی از بخشهایی است که همگام با سایر بخشهای بازاریابی از اینترنت تاثیر پذیرفته و بیشترین انطباق را با آن داشته است.
با توجه به ویژگیهای منحصر بفرد بازاریابی ویروسی و نقش مهمی که در جذب مخاطبان بیشتر وانتقال پیامهای بازاریابی در قالب بازاریابی اینترنتی ایفاء مینماید، بنابراین در این مقاله تلاش مینماییم ضمن تعریف بازاریابی ویروسی، عناصر یک استراتژی بازاریابی ویروسی، روشهای عملی بازاریابی ویروسی، مکانیسم بازاریابی ویروسی و برخی از داستانهای موفقیت شرکتهای استفادهکننده از این ابزار در بازاریابی را تشریح نماییم.
چکيده:
کارآفريناني که در نظر دارند کسبوکار نوپايي را راه اندازي کنند مي بايستي بازار هدف، خود را هر چه دقيقتر گزينش کنند. آنها نبايد تلاش کنند که بر کل بازار فائق آيند و هر محصولي را توليد کنند. بلکه بايد ابتدا يک بخش متمايز يا جاويژه را يافته و خدمت شايسته اي را به آن ارائه کنند. بازاريابي جاويژه يکي از راهکارهايي است که در اين خصوص مي تواند ياريگر کارآفرينان در انتخاب بازار هدف باشد. در اين شيوه بازاريابي معمولا تنها يک کسب وکار به عنوان عرضه کننده کالاها يا خدمات در آن بخش حضور خواهد يافت که اين امر علاوه بر دور نگهداشتن کسب وکار از تهديدهاي رقابتي باعث خواهد شد سودآوري بالايي را نيز عايد کسب و کار شود. در اين مقاله معرفي مختصري خواهيم داشت بر اين شيوه بازاريابي.
مقدمه
همراه با تخصصي تر شدن دانش و تکنولوژي، تقاضاها و بازارها هم به سمت تخصصي تر شدن حرکت مي کنند. فعاليت نمودن در يک مقياس وسيع ديگر حتي از عهده بزرگترين شرکتها و معظم ترين کمپانيها نيز بر نمي آيد. اين امر بهويژه براي شرکتهاي کوچک و متوسط دشوارتر خواهد بود. شرکتهاي کوچک و متوسط و بهويژه کارآفريناني که در نظر دارند کسب وکار نويي را راه اندازي کنند بايد بازار هدف خود را هر چه دقيقتر گزينش کنند، به طوري که همچنان که رقباي چنداني در آن بخش بازار حضور نداشته باشند از حجم بازار بالقوه مناسبي نيز برخوردار باشد. يکي از بهينه ترين راهکارها براي چنين اقدامي يافتن يک جاويژه بازار (Niche market) است.
برای شرکت ها و فروشندگان کنترل و ثبت کالاهایی که می خریم آسان می باشد اما دانستن این که چرا و به چه دلیل این کالاها را می خریم آسان نیست. باراریابی عصبی به ما کمک می کند بدانیم چرا برخی از کالاها و محصولات را به برخی دیگر ترجیح می دهیم. بازاریابی عصبی از دو علم عصب شناسی و بازاریابی بهره میگیرد تا به درک عملکرد بهتر مغز کمک کند و بازاریابی و فروش را گسترش دهد.
هر کدام از ما هنگام تصمیم گیری برای خرید درگیر یک فعالیت ذهنی پیچیده می شویم که مرتبط به روح و روان می باشد. و از عقلانیت ، احساسات و استدلال برای خرید کمک می گیریم. در بسیاری از مواقع چیزی که به زبان می آوریم متفاوت از چیزی است که در مغزمان می گذرد. گاهی چیزی را به زبان میآوریم که قکر می کنیم دیگران انتظار شنیدنش را دارند.
مسئله این است که فرایندهای تصمیمگیری در سطح ناخودآگاه ذهن اتفاق میافتد. بازاریابی عصبی این اطلاعات نامعلوم را از مغز ما استخراج می کند بدون اینکه سؤالی از ما پرسیده شود. اینکار به کمک دستگاه هایی با نام های EEG و fMRI و ... انجام میشود که روی سر انسان نصب می گردد و می تواند از مغز انسان عکس بگیرد. با کمک این ابزارها دانشمندان و بازاریابان می توانند با بررسی عکس های مغز فردی که مشغول تصمیم گیری برای خرید است به نطرات موثق تری دست یابند.
http://www.bookzz.org
http://www.openculture.com
http://golibgen.io
http://booksc.org
http://www.ebook3000.com
http://www.getfreeebooks.com

آیا شما زیاد فکر می کنید؟ یکی از نظریاتی که در خصوص اینکه چرا کارآفرینان نمی توانند پروژه های خود را عملی سازند و جلو ببرند این است که : آنها وقت زیادی را صرف سبک سنگین کردن انتخابهایشان می کنند.
همچنین دیده شده است که افت و زوال کار آفرینان می تواند عامل موفقیت آنها نیز محسوب گردد. کار بر روی یک پروژه می تواند مفرح باشد ولی کار آفرینی نیازمند دانستن این است که شما ممکن است شکست بخورید. برای اینکار لازم است تا فکر خود را از پرداختن به جزئیات رها سازید و به جای برنامه ریزی برای 10 مرحله بعدی کار خود ، قدم اول را بردارید چون در غیر اینصورت ممکن است موقعیت ها و فرصت های موجود در بازار را از دست بدهید. از طرفی کار آفرینی نیاز مند شجاعت و ریسک پذیری می باشد به نحوی که از رویارویی با فرصت ها و چالش ها نهراسید.
سایت Entrepreneur.com مقاله ای منتشر کرده است که در خصوص تغییر نام تجاری یک تستر گلوتن (gluten tester) بحث نموده است. کدامیک خوش آیندتر به نظر می رسد؟ 6SensorLabs یا Nima؟
جواب واضح است: نام تجاری جدید برای تستر گلوتن Nima می باشد. صاحب این برند این نام را به دلیل معنای آن در زبان فارسی جایگزین نام 6SensorLabs برای اولین محصول خود نموده است. بر طبق گفته او نیما به معنای عادل و دادگر در زبان فارسی است و برای مشتریان شناخته شده تر می باشد. این نام نمایانگر کلیه اقداماتی در خصوص بهبود غذا صورت می گیرد تا همه با آرامش خیال از وعده غذایی خود لذت ببرند.
Nima یک گیرنده حسی قابل انتقال می باشد که امکان تعیین و تشخیص گلوتن در غذا را ظرف چند دقیقه فراهم می آورد.
از این رو انتخاب نام تجاری که بتواند در اذهان مشتریان تفکر مثبت ایجاد نماید برای شرکت ها سود آور می باشد.

به گزارش فوربس، «موسسه بازاریابی محتوا» (Content Marketing Institute) سایتی است که بهصورت آنلاین هرگونه اطلاعاتی مرتبط با بازاریابی محتوا را در اختیار علاقهمندان قرار میدهد. در صفحه اینترنتی این موسسه آمده: «بازاریابی محتوا، روشی از بازاریابی است که در آن سازمان، بهمنظور جذب و دستیابی به مخاطبان، محتوایی ارزشمند، متناسب با شرایط (شامل فرهنگ، علایق مخاطب و...) به صورتی مستمر ایجاد و منتشر میكند، با این هدف که اعمال مشتریان تبدیل به رفتاری سودبخش برای سازمان شود.»
واژه کلیدی در این تعریف، کلمه «ارزشمند» است. واژهای که تقریبا کلیه فعالیتهای بازاریابی و تبلیغات را تحت تاثیر خود قرار میدهد. یک محتوای ارزشمند، هنگامی میتواند رنگ بازاریابی محتوا به خود بگیرد که مردم خواستار آن بوده، برای آنها ایجاد مطلوبیت کرده و به جای اجتناب، قصد استفاده از آن را داشته باشند. فرض کنید اطلاعات مربوط به یک بنگاه اقتصادی از طریق یکی از رسانههای اجتماعی به تعداد کثیری از بازدیدکنندگان منتقل شده است، در این صورت، آیا تصور میکنید بازاریابی محتوا صورت گرفته است یا تبلیغات؟ برای پاسخ، باید بررسی شود اشخاص چگونه اطلاعات مربوطه را دریافت کردهاند و در معرض آن قرار گرفتهاند. همین شرایط را میتوان برای دیگر محتواها نیز تعمیم داد. هنگامی یک بسته از اطلاعات در قالب بازاریابی محتوایی جای میگیرد که برای مخاطب ارزش به همراه داشته باشد. بنابراین در بازاریابی محتوا، هدف، ارائه ارزش تا حد ممکن به مخاطبان مورد نظر است. شاید با این تعاریف و توضیحات کمی گیج شده باشید، لطفا برای روشن شدن موضوع و درک بیشتر به مثالهای زیر توجه کنید.